Gratis beschikbaar
© Vonkje
Gratis, hoe kan dat ?
Werkbladen voor de vieringen zijn gratis beschikbaar. Dat kan mede door de financiële steun van Stichting Interkerkelijk Oriëntatie Centrum (SIOC) .

SIOC en Vonkje hopen dat er op veel plaatsen extra aandacht komt voor jonge tieners. Want uit onderzoek blijkt dat van de 100 jongeren die lid zijn van een protestantse kerk, er op 12-jarige leeftijd nog 52 betrokken zijn bij de kerk.

Treasure Meetings is een leuke combi van vieren, club en catechese. Zeker de moeite waard om daarmee binnen uw gemeente te starten.
Gratis aanvragen
De thema's van de TM zijn uit gewerkt in opdrachtkaarten en gratis aan te vragen. Aanvrager krijgt ze per e-mail toegezonden. U kunt ze dan zo vaak als u wilt uitprinten.

Er is slechts één voorwaarde: u krijgt het materiaal voor eigen gebruik. Kent u iemand die het materiaal ook gratis ontvangen wil, dan stellen we het op prijs als deze het zelf bij ons aanvraagt.
Waarom deze voorwaarde? Het werk is betaald door een fonds. Voor een verdere ontwikkeling van het werk is het van belang dat we weten hoeveel mensen/gemeenten er belangstelling voor tonen. Vandaar.

Ja,
ik wil de opdrachtkaarten gratis toegezonden krijgen. Vraag hier aan.
© Vonkje 2007-2009 | aansprakelijkheid